En iyi Haber

Son Zamanların En İyi Android Oyunlar Listesi

Son Zamanların En İyi Android Oyunlar Listesi

En İyi Android Oyunlar

En iyi Android oyunlar mobil oyuncuların oldukça ilgisini çekiyor. Oyun oynamak artık yalnızca küçüklerin yaptığı bir eylem olmamakla beraber pek çok büyük insanın da edinmiş olduğu hobiler arasında yer almaktadır. Oyun oynamak bu anlamda pek çok kişinin zevk aldığı bir faaliyet olmuştur ve kişiler oyun oynarken kafa dağıtmak için çabalamıştır. Bazı kişiler arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde oyun oynamayı sevmektedir bazıları da tek başına kaldığında oyun oynayarak can sıkıntısını gidermeye çalışmaktadır. Bazıları da sadece sevdiği ve heyecan duyduğu için oyun oynamayı tercih etmektedir. Bu oyunları oynayabildiğimiz platformlar arasından ise Android öne çıkmaktadır. Son zamanlarda mobil oyunların gelişmesi ve kitlesinin büyümesi sayesinde en iyi Android oyunlar birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

İşte bu anlamda oyun oynamanın ifade ettiği pek çok anlam olmakla beraber bu anlam her kişide farklı bir unsura dönüşmektedir. Artık küçük çocuklar değil yetişkinler de oyun oynamaktan zevk almakta ve oyun oynarken can sıkıntısını gidermektedir. Bu anlamda bakıldığında oldukça işe yarar bir faaliyet olan oyun oynamak pek çok kişi açısından en tercih edilen can sıkıntı giderme yöntemleri arasında yer almaktadır. Bu yüzden de kişiler oyun oynarken ya tek başına oynanan oyunları tercih eder ya da arkadaşlarıyla beraber bu oyunları oynamak için çabalar.

En İyi Android Oyunlar Listesi

Android oyunlar pek çok kişinin cihazında yer almakta olup bu oyunların kurgusal niteliği oldukça yüksektir. Gerçeğe yakın olan oynanma tarzı ve ekranıyla oldukça başarılı olan bu oyunlar kişilere bulunduğu ortamın canlı olma imajını yansıtmasıyla ne kadar nokta atışı oyunlar çıkarıldığını işaret etmektedir. Gelişen teknoloji sayesinde Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarımızda birbirinde güzel oyunlar oynayabilmekteyiz. İşte karşınızda sizin için hazırlamış olduğumuz en iyi Android oyunlar listesi.

en iyi Android oyunlar FIFA Football

FIFA Football

  • Oyunun almış olduğu puan 4,0 olarak bilinmektedir
  • Electronic Arts bu oyunun yapımcısı olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • 79 MB olarak kurulumu tamamlanmış bir boyuta sahip oyundur

Kendi kadronuzu kurduktan sonra oyunun akışına yön verebileceğiniz bir futbol zevki sunan oyun, senelerin futbol oyunu olan FIFA serisinin mobil versiyonunu meydana getirmektedir. Grafikleriyle birçok kişinin beğenisini kazanan bu oyun aynı zamanda gelişmiş oyun motoruyla da pek çok kullanıcı tarafından tam not almayı başarmıştır. En iyi futbol oyunu olarak mobil aletlerde kendisine yer bulan oyun birçok futbol oynamayı seven ve oyun oynamaktan zevk alan kişi tarafından tercih edilmektedir. Ülkemizde de futbola duyulan ilgi bu oyunun çok fazla tercih edilmesinde etkili olan nedenler arasında yer almaktadır. Futbol konusunda en iyi oyunlar arasında zirvede yer alan bu oyun pek çok futbol tutkunun hobisi olarak yer almaktadır.

en iyi Android oyunlar eFootball PES 2020

eFootball PES 2020

  • Oyunun almış olduğu puan 3,9 olarak bilinmektedir.
  • Konami bu oyunun yapımcısı olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • 75 mb olarak kurulumu tamamlanmış bir boyuta sahip oyundur.

PES oyunun yeni versiyonu olarak karşımıza çıkan bu oyun eskiden pek çok eleştiriyle karşılaşmış olan oyunun gelişmiş hali olarak karşımıza çıkmaktadır. Daha rekabetçi bir biçimde oyun dünyasında yer alan bu yapım oldukça gelişmiş ve yenilenmiş bir futbol oyunu yaşatmaktadır. Pek çok kişi bu oyunu oynamayı çok sevmektedir ve eskisine göre de kendisinden oldukça memnun kalmıştır.

en iyi Android oyunlar Pocket City

Pocket City

  • Oyunun almış olduğu puan 3,9 olarak bilinmektedir.
  • Codebrew Games bu oyunun yapımcısı olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • 21 mb olarak kurulumu tamamlanmış bir boyuta sahip oyundur.

Bu oyunda bir yönetici olarak birçok işe el atabiliyorsunuz ve bu şekilde mesleğiniz gerçekte belediye başkanlığı olmasa da bu alanda tecrübe kazanacağınız bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sky Force Reloaded

Sky Force Reloaded

  • Infınıte dreams yapımına ait bir oyundur.
  • 4,4 puan alarak önemli bir başarı elde etmiştir.
  • Cihaza göre değişen bir boyuta sahiptir.

Sky force isimli serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkan bu oyun oldukça başarılı bir şekilde oynayanlarla buluşturulmuştur. Özellikle shooter oyunlarını oynamaktan zevk alanların çok beğendiği bir yapım olan bu oyun savaş oyunlarını andırmaktadır. Size yönlendirilen tehlikeleri kendinizden uzaklaştırmak için kaçtığınız bir yapımdır. Bunun yanında uçak yardımıyla hedeflerinizi vurma eylemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Başarılı olan grafikleri bu oyunun tercih edilmesinde büyük etken sahibi olmuştur.

8 Ball Hero

8 Ball Hero

  • First touch games bu oyunun yapımcısı olarak karşımıza çıkmaktadır.
  • 58 mb olan bu oyun 4,4 puana sahip olmasıyla diğer birçok oyunun önüne geçmektedir.

Bilardo oyunu olarak karşımıza çıkan bu oyun pek çok kişiye ayrı bir oyun zevki yaşatmayı başarmıştır. Bu oyunda seviyeler git gide artmakta ve oyunu oynayanlar zor yolları aşarak oyunu kazanmaktadır. Stratejinin oyuncunun becerisine göre hareket etmesi ve bu şekilde onun yönlendirmesiyle güçlenmesi oldukça farklı bir durum yaratıyor. Bu şekilde oyunun heyecan seviyesi hep yüksekte kalmış oluyor.

Assasin's Creed Rebellion

Assasin’s Creed Rebellion

  • Ubisoftun yapımcılığını üstlendiği bu film 4,4 puana layık görülmüştür.
  • 71 mb bu oyunun boyutu olarak hesaplanmış ve oyunun kurulumu bu şekilde tamamlanmıştır.

Assasin’s creed serisinin özelleştirilmiş hali olan bu yapım yeni özellikleriyle beraber daha heyecan verici ve başarılı bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok suikastçiye yer veren bu oyun oldukça aksiyon dolu anlar yaşamanıza sebep olacaktır. Oyunu oynayanlar karakterlerini geliştirebilme imkanına sahipler. Bunun yanında silahlarınızı da yine kendi özelliklerinize göre belirleyebiliyorsunuz ve bu şekilde kendinize uygun olan aletlere sahip olmuş oluyorsunuz. Diğerlerinden daha farklı bir yapıma sahip olup oyunu oynayanlardan genel olarak iyi yorumlar almayı başarmış bir yapımın ürünüdür.

Mortal Kombat

Mortal Kombat

  • 4,3 puana sahip olan bu oyunun yapımcısı Warner Bros’tur
  • Cihaza göre değişen bir boyuta sahiptir.

Mobil sürümü de oyunu oynayanları oldukça heyecanlandırmış olan bu oyun pek konsol alanında çok fazla kullanılmaktaydı. Arkadaşlarınızla beraber de oynayabileceğiniz bu oyun oldukça sıra dışı unsurlara yer vermektedir.

Life is Strange

Life is Strange

  • 4,3 puan ile karşımıza çıkmaktadır.
  • 35 mb boyutunda bir oyundur.
  • Square Enix tarafından yapılmıştır

Çok kaliteli bir yapımın ürünü olan bu oyun farklı kurgularıyla oyunculara keyifli anlar yaşatmaktadır. En iyi mobil oyunlar listesinde kendisine uzunca bir süre yer bulmayı başarmış bir oyun olarak bilinmektedir. Çok oyunculu bir oyun olmamasıyla beraber yaptığınız seçimlerin devamında  oyunun etkilenen bir yapısı olduğuna şahit olacaksınız. Oyunun ücretli olması bazı kişiler tarafından kullanılmamasına neden olmuştur ve bu konuda pek çok olumsuz tavırla karşı karşıya kalmıştır. Birçok kişi tarafından tercih edilen bir oyundur ve insanlar ücretli dahi olsa onu oynamaya devam etmektedir.

Shadowgun Legends

Shadowgun Legends

  • 4,3 puana sahip bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır
  • Madfinger games oyunun yapımcı şirketidir
  • 66 mb ile kurulumu tamamlanmış bir oyun olarak bilinmektedir

Dünyayı kurtarmak için çaba sarf edilen bir oyundur ve gezegenimizin uzaylılar tarafından işgal edilmesi bu konuya neden oluşturmuştur. Bu yüzden de ortaya çıkan savaşta amaç dünyanın ele geçirilmesini önlemek ve onu tekrar kazanmayı başarmaktır.

Fallout: Shelter

Fallout: Shelter

  • Bethesda firması tarafından yapılmıştır.
  • 4,6 puan ile çok büyük bir başarı gözler önüne koymaktadır.
  • 38 mb kurulum boyutu vardır.

Farklı bir evrende yaşam mücadelesi verilmektedir ve oraya ayak uydurmak için bazı kaynakların kullanımının idareli olmasına özen gösterilmektedir. Her şeye yön veren siz olmakla beraber bu alanda yaşam koşullarının derecesini belirleyen de aslında siz  olacaksınız.

Vainglory

Vainglory

  • Rogue games bu oyunun yapımcısıdır.
  • Oyun 3,8 puandadır
  • 32 mb kurulum

En iyi oyunlardan bir tanesi olan bu oyun moba arasında yer alan başarılı yapımlardan bir tanesini oluşturmaktadır. Birçok kahramana sahip olduğunuz bu oyunda oldukça heyecanlı anlara şahit olacaksınız. Başkalarıyla ekip kurabileceğiniz bir oyun olup iyi grafiklere sahip olmasıyla da insanların tercih sebeplerinden biri haline gelmiştir.

En iyi Android oyunlar listesindeki bu oyunları bilgisayardan oynamak isterseniz birçok Android emülatör programları sizlere yardımcı olacaktır. En İyi Android Emülatör hakkında soru işaretleriniz varsa sizler için hazırladığımız yazıyı okuyabilirsiniz.

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ