En iyi Haber

En İyi Elektronik Sigara Markaları ve Fiyatları

En İyi Elektronik Sigara Markaları ve Fiyatları

En İyi Elektronik Sigara

Son yıllarda sigaranın sağlığa zararları noktasında tüketiciler tüm dünyada elektronik sigara tüketimine yönelmektedir. Elektronik sigaranın talep görmesi nedeniyle çok sayıda elektronik sigara marka ve modeli piyasada bulunmaktadır. Bir elektronik sigara markasının en iyiler arasında olabilmesi ise hiç şüphesiz ki pek çok kıstasa göre değişkenlik gösteriyor. En iyi elektronik sigara deneyimini sunan markalar ise elbette rakiplerinden her zaman birkaç adım önde oluyor. Ancak yine de “en iyi” algısı kişiden kişiye değişebilir. Bir elektronik sigara kullanıcısına göre mükemmel olan bir e-sigara ürünü, sizin için o kadar da iyi olmayabilir. Peki, sizin için en ideal ürün hangisi? Bizler bu araştırmamızda sizler için En İyi Elektronik Sigara hangisi bu sorunun cevabını araştırdık.

Elektronik Sigara Nasıl Kullanılır?

Elektronik Sigara Nasıl Kullanılır?

Başlamadan belirtmek isteriz ki bu yazı sizleri sigara ve benzeri tütün ürünlerini kullanmaya teşvik etmemektedir. Her türlü tütün ve benzeri ürünler sağlığınıza ciddi zararlar vermektedir. Elektronik sigara kullanmak isteyen kişiler, öncelikle kendilerine en uygun modeli ve markayı tercih etmelidir. Günümüzde o kadar fazla elektronik sigara markası ve modeli vardır ki, hangisini seçmek istediğinize karar vermeniz zor olabilir. Elektronik sigara, geleneksel sigara hissini yeniden üretir. Temel olarak bir batarya sistemi ve bir atomizerden oluşur. Atomizer içerisine konulan aromalı sıvıları ısı sayesinde buhar haline dönüştürür. Atomizer ısı üretmek için ihtiyacı olan enerjiyi bataryadan sağlamaktadır.

Nefes çekme sırasında hava ile karışan ve buhar haline dönüşen e-likit, geleneksel sigaradakine benzer bir duman üretir. Üretilen buhar ağızlık kısmına kadar gelir ve kullanıcı tarafından çekilir. Haznenin boyutu elektronik sigara seçilirken dikkat edilmesi gereken bir unsurdur. Coil tipleri, üretilen buhar miktarını etkiler. Coiller ömrü doldurulduğunda değiştirilmelidir.

Elektronik Sigara ile Normal Sigara Arasındaki Farklar

Elektronik sigara, kişilerin damak zevkine uygun olarak yer verilen aromalı tatları da bulunmakta olup normal sigaraya göre sağlık açısından nispeten daha zararsızdır. Ancak tekrar belirtmek gerekir ki az zararı olması hiç olmaması anlamına gelmemektedir. Elektronik sigara kullanımlarından sonra, normal sigara ile bağımlılık çok daha düşük olmaktadır. Bu neden ile sigara bırakmak isteyen bireylerin bir numaralı tercihlerinden olmaktadır.

Günümüzde sigara kullanımı gittikçe yaygınlaşan bir durum haline gelmiş olup tüm devletler sigaraya karşı önlemler almaktadır. Elektronik sigarada normal sigaradaki dumanın sinmesi ve kokusu sorunu da bulunmamaktadır. Sigara öncelikle kötü bir bağımlılığa daha sonrada beraberinde kötü hastalıkları getirmeye devam etmektedir. Ancak, elektronik sigara kullanımının yaygınlaşması ile bu gibi sağlık problemlerine yol açması kesin önlenemese de nispeten azalmıştır. Ayrıca, normal sigaralar bağımlılık yapmaya devam ederken, elektronik sigaralar ise bu alışkanlığı ortadan kaldırmak amacı ile faaliyet göstermektedir.

Elektronik Sigara Çeşitleri Nelerdir?

Elektronik Sigara Çeşitleri Nelerdir?

Elektronik sigaralar çeşit açısından daha çok farklı olmasa da kullanılan aroma yani likit açısından farklılıklar içermektedir. Likit yoğunluğuna göre, piline, güç seçeneklerine ve sürümlerine göre ürünler farklılık gösterebilmektedir. Çeşit açısından aynı olsa da marka bakımından farklılıklar görünmektedir.

En İyi Elektronik Sigara Listesi

Joyetech Elektronik Sigara

Joyetech Elektronik Sigara

Listemizin ilk başında Joyetech markasını görmekteyiz. Elektronik sigara dünyasının pratik kullanıma sahip olan sigara markalarından birisidir. Bundan dolayı birçok kullanıcıya seslenmektedir. Tat alma duyusunu en çok öne çıkartan markalardan birisi olduğu söylenen Joyetech, oluşturduğu aromalar sayesinde en sık tercih edilen elektronik sigara markası olmuştur. Piyasada yer alan elektronik sigaraların fiyatları, modellerine ve buhar gücüne göre değişkenlik göstermektedir. Joyetech marka elektronik sigaraların fiyat aralıkları ise 175 TL ve 420 TL arasında değişmektedir.

Smok Elektronik Sigara

Smok Elektronik Sigara

Kullanıcıları arasında en çok sevilen ve tercih edilen bir marka da Smok olmaktadır. Firma genellikle performans olarak yüksek olan elektronik sigara modelleri üretmektedir. Bu da firmanın çok tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden birisidir. Performans yüksekliğinin hissedildiği en önemli kısmını bataryası oluşturmaktadır. Neredeyse gün aşırı kullanımı mümkün kılmaktadır. Kullanımı oldukça kolaydır ve yüksek buhar kapasitesi vardır. Fiyat olarak diğer elektronik sigaralara göre daha uygundur. Smok marka elektronik sigaraların fiyat aralıkları ise 230 TL ve 550 TL arasında değişmektedir.

Juul Elektronik Sigara

Juul Elektronik Sigara

Elektronik sigaralarda modern çağı başlatan ürünlerden birisi şüphesiz Juul’dur. İçerisinde bulunan podlar sayesinde popülaritesini arttıran elektronik sigara, değişebilen bu podlar sayesinde daha hoş tatlar oluşturmaktadır. Juul elektronik sigara, tasarım olarak küçük ve şık boyutlarda olduğu için, çok rahatlıkla taşınabilmektedir. Juul elektronik sigaraları, yüksek kalitesinde göre fiyat- performans anlamında oldukça başarılı bir sonuç vermektedir. Juul marka elektronik sigaraların fiyat aralıkları ise 400 TL ve 500 TL arasında değişmektedir.

Vaporesso E-sigara

Vaporesso Elektronik Sigara

Listemizin bir diğer elektronik sigara markası Vaporesso olmaktadır. Vaporesso markası kullanıcılarına hem normal elektronik sigara hem de pod elektronik sigara seçeneği sunan bir markadır. Performans ve buhar beklentileri açısından çok iyi modellere sahip olan Vaporesso, aynı zamanda elektronik sigara dünyasına yeni adım atmak isteyen kişilere yönelik de cihazlar sunmaktadır. Basit mod adlı cihazları bu gereksinim için üretilmiştir. Vaporesso marka elektronik sigaraların fiyatları ise 200 TL ve 650 TL arasında değişmektedir.

Eleaf E-sigara

Eleaf Elektronik Sigara

Listemizin sonunda 2011 yılından beri faaliyette olan elektronik sigara firması olan Eleaf bulunmakta. Kısa bir süre içerisinde iStcik modeliyle elektronik siyara piyasasında yerini almıştır. Ardından ürettiği iJust serisi ile beraber sektördeki yerini garantilemiş bir e-sigara markasıdır. Eleaf marka elektronik sigaralar verdiği uzun süreli garanti imkânı ve süresiz kullanım özellikleri sayesinde oldukça kullanışlı bir tercih imkânı sunacaktır. Fiyat ve kalite arasındaki performansı en iyi şekilde gösteren ürünlerdendir. En çok tutulan ve uzun süreli kullanım imkânı veren ürünlerin başında gelmektedir. Eleaf marka elektronik sigaraların fiyat aralıkları ise 189 TL ve 300 TL arasında değişmektedir.

Yazımızın sonunda siz değerli okurlarımıza sigaranın ve benzerlerinin ne kadar sağlığa zararlı olduğunu hatırlatmak isteriz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ