En iyi Haber

En İyi Saç Ekim Doktoru Listesi

En İyi Saç Ekim Doktoru Listesi

En İyi Saç Ekim Doktoru Listesi

Saç ekimi ülkemizde oldukça yaygın hale gelmiştir. En iyi saç ekim merkezleri araştırması yapan insanlar doğal olarak en iyi saç ekim doktoru araştırması içerisine de giriyor. En iyi saç ekim doktoru ise bu alanda sunmuş olduğu hizmetin kalitesi ile farkını gösterir. Türkiye sağlık turizminde en büyük payı saç ekim merkezleri sayesinde alır. Kalite seviyesinin üst planda tutulduğu tüm operasyonlarda uygulanan yöntemler teknolojik cihazlar ile desteklenir. Bilimin ve teknolojinin sağlamış olduğu her türlü fırsatı lehine kullanmayı başaran pek çok Türk saç ekim doktorları yurtdışında tanınmış ve büyük başarılara imza atmıştır.

En İyi Saç Ekim Doktoru Kim?

En İyi Saç Ekim Doktoru Kim?

Dünya genelinde sağlık turizmine ayrılan pay %50 oluşturur. Bu estetik anlamda saç ekim işlemlerinin yalnızca Türkiye’de değil dünya çapında rağbet gördüğünü göstermektedir. Ayrıca önem verilen bir sektör haline gelmiş olduğunu da bizlere belirtir. Sağlık turizmini geliştirmek için kurulmuş olan konseyin başkanı Emin Çakmak Türkiye’nin bu alanda dünya çapında en iyi saç ekim doktorları olarak ilk beşte yer aldığının altını çizmektedir. Son zamanlarda Ortadoğu ülkelerinde yaygınlaşan saç ekim teknikleri ekonomik harcamalara da katkı sağlamıştır. Elde edilen veriler üzerinden yorum yaptığımızda dünya çapında uygulanan tekniklerde en üst seviyede ve işinin ehli şekilde yapan Türk doktorlar rağbet görmektedir.

Dr. Muttalip Keser

Hem Avrupa’dan hem de çok sayıda Ortadoğu ülkesinden Dr. Muttalip Keser’i ziyarete gelen hastalar var. Uyguladığı operasyonlar ile alanında ve saç ekim doktorları arasında bir çığır açmıştır. Ayrıca Türkiye’de ilk defa FUE tekniğinin kullanan isimlerden biridir. Dr.Muttalip Keser alanında uzman pek çok estetik doktorunun da yetişmesine önayak olmuştur. Dünya çapında yapılan araştırmalarda ortaya konan veriler en iyi saç ekim doktoru arasında olduğunu gösterir. 2003 yılında aktif olarak bu alanda faaliyet göstermeye başlamıştır. Estetik cerrahının uyguladığı işlemler, greft miktarı üzerinden 3€’dan değerlendirilmektedir. Yaptığı planlamalar doğrultusunda gerçekleştireceği her bir estetik saç ekimi operasyonu, Dr.Muttalip Keser’in Derma Plus estetik cerrahi kliniğinde gerçekleşir. İşlemlerde tasarlamış olduğu özel iğne uçları hem kendisi hem bu alanda yetişen farklı estetik uzmanları tarafından kullanılmaktadır.

Dr. Serkan Aygın

Uluslararası olarak düzenlenen Yüzyıl Avrupa tıp ödülleri kategorisinde yapılan yarışmada Türkiye saç ekimi konusunda sunduğu hizmet ile ön plana çıkan Dr. Serkan Aygın aracılığı ile yüksek kalite standartlarında Avrupa’da en iyi saç ekim doktoru unvanını almıştır. Dr. Serkan Aygın 25 yıllık bir deneyimi olan ve yaklaşık olarak dünya çapında 148 ülkeden hastaya aktif hizmet vermiş biridir. Yapmış olduğu saç ekim operasyonlarında memnuniyet odaklı olarak çalışmasını sergileyen saç ekim doktoru Dr. Serkan Aygın’a göre en temel ilke kaliteli bir operasyon sonucunda en doğal ve elverişli saç yapısını kullanabilmektedir. 1996 yılında başlamış olduğu saç ekim faaliyetleri üzerinde çalışmaları günümüze kadar gelişerek ve teknolojiye ayak uydurarak yenilenmiştir. O günden bugüne alanında iyi yetiştirilmiş çok sayıda doktorun sahada aktif faaliyet gösterebilmesini sağlamıştır.

Dr. Zekeriya Kul

Saç ekimi alanında uzmanlığı Türkiye’de ve dünya çapında pek çok ülkede bilinmektedir. Vermiş olduğu hizmetlerin kalitesi ile Avrupa ve Asya’dan pek çok hastası vardır. Teknik alanda kendini geliştirmeyi hedeflemiş bir saç ekim doktorudur. Ayrıca sektörde daha iyi bir faaliyet sunabilmek adına çeşitli seminer ve eğitimlere katılmıştır. Başarılı ameliyatları dünya çapında duyularak saç ekim için en iyi doktor olarak özel bir klinikte hizmet vermesini desteklemiştir. Hastaları ile özel olarak ilgilenebildiği İstanbul Teşvikiye bölgesinde özel bir kliniği bulunmaktadır. Dr. Zekeriya Kul, yurtdışında da operasyonlar gerçekleştirmiştir. Hatta Dubai’de kendine ait bir ofis açmıştır. Sektörde sağlık alanında saç ekim faaliyetleri dışında farklı estetik ameliyatlarda uygulayan Dr. Kul, uygulamış olduğu teknik ve hastalara yaklaşım ile çoğunlukta tercih edilen hekimler arasında yer alır.

Doçent Dr. Serdar Gökrem

Ankara bölgesinde vermiş olduğu hizmet ile adından sıkça söz ettiren başarılı bir saç ekim uzmanıdır. Saç ekiminde geliştirmiş olduğu teknikler ile adından söz ettirmiştir. Dahası alanında sürekli olarak kendini güncelleyen yapısı ile aldığı eğitimler neticesinde Doçent unvanına sahip olmuştur. Yapılan tedavilerin tamamen doğal bir görünüme sahip olması, uyguladığı işlemlerden hastaların istediği memnuniyeti bulabilmesini sağlamıştır. Günümüze kadar onlarca estetik saç ekim ameliyatında bulunan Dr. Serdar Gökrem, Ankara’da bulunan kliniği aracılığı ile hizmetini sunmaya devam etmektedir.

Dr. İlhan Serdaroğlu

Dünya çapında farklı tedavi metotları üzerine deneyimi vardır. Saç ekim uzmanları arasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmektedir. İlhan Serdaroğlu, estetik alanda kendini geliştirerek farklı başarılar elde etmiştir. Dahası ulusal ve uluslararası alanda pek çok başarıya imza atmış iyi saç ekim doktoru olarak listemize girmiştir. Farklı televizyon kanallarında, hizmetlerinden detaylı olarak bahsetmektedir. Dolayısıyla halkı bilinçlendiren Serdaroğlu, gerçekleştirdiği operasyonlarda almış olduğu olumlu yaklaşımlarla gelişimini sürdürmeye devam etmektedir. Saç ekimi alanında vermiş olduğu tüm operasyonlar hastane ortamında gerekli tedbirler alınarak gerçekleştirmektedir.

Türkiyenin en iyi saç ekim merkezleri ve indirimli saç ekim fiyatları hakkında en güncel bilgilere ulaşmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

https://eniyi-haber.com/turkiyenin-en-iyi-sac-ekim-merkezi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ