En iyi Haber

En İyi Şampuan Erkek Şampuanlarında En İyiler

En İyi Şampuan Erkek Şampuanlarında En İyiler

En İyi Şampuan Erkek

Saçlarımız bizim için hayati öneme sahiptir. Onlara gereken bakım işlemlerini uygulamadığımız takdirde ciddi sorunlarla karşılaşabiliriz. Birçok kişi saç dökülmesi probleminden şikayet ediyor. Bu sorunla karşılaştığınız takdirde bir süre sonra saçlarınızı kaybedebilirsiniz. Saç ektirme işlemlerine başvurmak zorunda kalabilirsiniz. Bir başka deyişle, saçlarınızı çocukluktan itibaren en iyi şekilde korumak zorundasınız. Bunun için en iyi şampuan erkek şampuanları arasından sıyrılmaktadır. Peki, en iyi şampuanı nasıl belirleyeceğiz?

Saç bakımı ve temizliği konusunda ilk olarak iyi bir şampuan tercih etmeniz gerekiyor. Piyasada çok sayıda ucuz şampuan markaları vardır. Ancak, bu ürünlerin kalitesiz içeriklerinden dolayı saçlarınıza herhangi bir katkı sağlaması mümkün değil. Hatta, saçlarınıza zarar verme ihtimalleri de bir hayli fazladır. Sonuç olarak, iyi bir şampuan tercihi sizin adınıza hayati önem taşıyor. Yazımızda, en iyi erkek şampuanı tavsiyelerinin yanı sıra şampuan seçerken dikkat etmeniz gereken hususlar hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Şampuan Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Şampuan Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Erkek şampuanı seçimi son derece kritik bir karardır. Bu noktada, aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:

  • Her şeyden önce, bol köpüren şampuanlardan uzak durmalısınız. Halk arasında bol köpüğün saçlar için gerekli olduğuna dair bir inanış var. Ancak, şampuan ile su temas ettiğinde çok fazla köpürüyorsa şampuanın içeriğinde kimyasal madde olduğunu anlamalısınız. Bir başka deyişle, şampuanın aslında deterjan içeriğine sahip olduğunu söylemeliyiz.
  • Paraben içermeyen şampuanları kullanmanız son derece doğru bir karar olacaktır. Çünkü, paraben içeren şampuanlar yalnızca saçlarınıza değil tüm vücudunuza zarar verir. Paraben; şampuanın yalnızca kullanım ömrünü uzatır. Buna ek olarak, kanser tümöründe çok sayıda parabene rastlandığını bilmelisiniz. Bir başka deyişle, paraben, sağlığınız adına çok zararlı.
  • Birçok şampuanda dimethicone maddesi bulunur. Ancak, bu maddenin sağlığa zararlı olduğunu söylemeliyiz. Bir çeşit silikon olan dimethicone; saç tellerinin parlak görünmesi adına kullanılır. Ancak, saç dökülmesini tetikleyen etkisi mevcuttur.
  • Piyasada çok sayıda şampuan bulunuyor. Fakat, bu şampuanların hepsi aynı kalitede değil. Şampuan satın alırken PH değerine bakmalısınız. PH; kimya derslerinden aşina olduğumuz bir terimdir. Bir çözeltinin asidik mi yoksa alkali mi olduğunu anlamamıza yardımcı olur. Şampuanların PH derecesi; saç derisine yakın olmalıdır. Bu sayede, saçlardaki kirlere çok daha iyi etki edeceklerini söylemeliyiz. Bu noktada, PH değeri 5.5 ve üzeri olan şampuanlar tercih edilmelidir.

En İyi Şampuan Erkek Tavsiyesi

Şampuan seçerken dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsettik. Şimdi sıra piyasada bulunan en iyi şampuan erkek için olan ürünler hakkında bilgi vermeye geldi. Aşağıdaki ürünleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Baxter of California Günlük Güçlendirici En İyi Şampuan

Baxter of California Günlük Güçlendirici Şampuan

Bilhassa sosyal medyada duyduğunuz bu şampuanı tercih ettiğiniz takdirde doğru bir karar vermiş olacaksınız. Birçok erkek; saç dökülmesi ve incelmesi gibi problemlerden şikayet eder. Bu ürün ise erkeklerin saçlarının dökülmesine sebep olan DHT gibi toksinlerin azaltılmasını sağlar. Ayrıca, saçlarda biriken kalıntıları nazik bir şekilde ortadan kaldırır. Saçı güçlendirmesinin yanı sıra saça hacim ve elastikiyet kazandırır. İçeriğinde buğday proteinleri, amino asitler ve ısırgan otu özü bulunur. Tüm saç tipleri için uygun bir şampuan olduğunu söyleyebiliriz. Fiyat performans oranı bakımından en iyi seçeneklerden birisidir.

Malin+Goetz Nane Şampuanı En İyi Erkek

Malin + Goetz Nane Şampuanı

Özellikle son zamanlarda popüler olan bir şampuandır. Saçlarınızın etkili bir şekilde temizlenmesini istiyorsanız bu ürünü tercih etmelisiniz. Son derece yoğun bir formülü bulunur. Tüm saç ve saç derisi tiplerini arındırıcı özelliği vardır. Ayrıca, saçı olması gerektiği gibi dengeler. Paraben içermemesi ciddi bir avantajdır. Şampuanın bilhassa doğal kokusuna hayran kalacaksınız. Amino asit bazlı temizleyiciler ve doğal nane bitkisi özleri içermesi ile kalıcı etki bırakır. Saçı ve saç derisini temizlemek ve güçlendirmek adına en iyi seçenektir.

Every Man Jack 2'si 1 Arada

Every Man Jack 2’si 1 Arada

Ürünün hem şampuan hem de saç kremi olarak birlikte satıldığını söylemeliyiz. Saçınızı hem temizler hem de nemlendirir. Buna ek olarak, saçlardaki fazla yağları ve ürün birikimlerini ortadan kaldırır. Taze narenciye kokusuna sahip olduğunu söylemeliyiz. Gliserin ve shea yağı içermesi de harika saçlara sahip olmanızı sağlar.

American Crew Günlük Erkek Şampuanı En İyi

American Crew Günlük Erkek Şampuanı

Tanınan şampuanlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. Doğal bir içeriğe sahip olması ciddi bir avantajdır. Ayrıca, saçlarda bulunan fazla yağları parçalar. Bu sayede, saçın en kısa sürede ve sorunsuz olarak yıkanmasını sağlar. Biberiye ve kekik özlerine sahip oluşu da saçın ve saç derisinin derinlemesine temizlenmesini kolaylaştırır.

Aesop Sakinleştirici Şampuan

Aesop Sakinleştirici Şampuan

Saç dökülmesinden muzdaripseniz bu ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca, saçlarınızın hacim kazanarak güçlenmesini sağlar. Sağlıklı ve sağlam saçlara sahip olmak adına bu ürünü kullanmalısınız. Buna ek olarak, bu şampuan ile kısa sürede saçlarınız uzayacaktır.

Redken Brews Ekstra Temiz Şampuan

Redken Brews Ekstra Temiz Şampuan

Piyasada bulunan en iyi erkek şampuanlarından birisidir. Çok fazla kişinin tavsiye ettiği bir üründür. Saçı güçlendiren ve besleyen etkisi bulunur. Saç derisini kurumadan temizlemesi ciddi bir avantajdır. İçeriğinde bulunan portakal kabuğu rendesi ile kiri ve yağı temizler. Tüm saç tipleri için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, özellikle yağlı saçlara sahip erkekler için doğru bir tercih olacaktır.

Oribe Signature Şampuanı

Oribe Signature Şampuanı

Diğer şampuanlarda olmayan nazik bir formülü bulunur. Saçların ipeksi hale getirilmesini sağlayan formüle sahiptir. Buna ek olarak, içeriğinde bulunan Lychee özü; saç doğal streslerden korur. Ayrıca, keratinin bozulmasını önler.

Jack Black Remedy Turbo Saç ve Vücut Temizleyici

Jack Black Remedy Turbo Saç ve Vücut Temizleyici

Bu ürünü hem saçlarınız hem de vücudunuz için kullanabilirsiniz. Cildinizi ve saçınızı doğal neminden yoksun bırakmadan temizler. Ayrıca, hayran kalacağınız biberiye kokusu ile ferahlık katar. Spor yaptıktan sonra bu ürün ile temizlenmeyi tercih etmelisiniz. Bu sayede, spor sonrası dinçleşebilirsiniz.

Krieger+Söhne Salon Kaliteli Erkek Şampuanı

Krieger+Söhne Salon Kaliteli Erkek Şampuanı

Kafa derisi egzaması; birçok erkeğin en büyük problemidir. Bu noktada, bu soruna çözüm bulmak adına bu şampuanı kullanabilirsiniz. Her gün kullanılacak kadar yumuşak bir ürün olduğunu söylemeliyiz. Kaşıntı, pullanma ve kızarıklıkla mücadele adına bu ürünü kullanabilirsiniz.

Beickell Günlük Güçlendirici Erkek Şampuanı

Brickell Günlük Güçlendirici Erkek Şampuanı

Saçınızı doğal yağlardan arındırmadan temizler. Saç hacmini arttırır. Buna ek olarak, saç derisinde meydana gelen pulları yok eder. Saçların parlaklığını arttırır. Buğday proteini ve amino asitler barındırması ile de parlak, sağlıklı ve dolgun saçlara kavuşmanızı sağlayacaktır.

Kuru Şampuan Tavsiyeleri

Yukarıdaki şampuanları daha sağlıklı, güçlü ve parlak saçlara sahip olmak adına tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, aşağıdaki kuru şampuanların da doğru seçenekler olduğunu ifade edebiliriz.

  • Aveda Shampure Dry Shampoo
  • Quai HairCare Dry Shampoo Foam
  • Hanz De Fuko Dry Shampoo
  • Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist
  • Batiste Dry Shampoo Fresh

Bu ürünlerin özellikle kurtarıcı kişisel bakım ürünleri arasında olduğunu ifade etmeliyiz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ