En iyi Haber

Reklam Veren Siteler

Reklam Veren Siteler

Reklam Veren Siteler

Web sitesi hazırlanması ve blog yazılması gibi durumlarda insanların asıl amacı kazanç elde etmektedir. Bu tarz web sitelerinde kazanç elde etme noktasında özellikle reklam yoluyla kazanç elde edilir. Kazanç elde edilmesi sırasında sizlere reklam veren siteler üzerinden destek alma yoluna gidebilirsiniz. Reklam veren siteler incelendiği zaman özellikle son yıllarda bu sitelerin artış göstermekte olduğu görülmektedir. Doğru platform seçimi ise reklam verenlerin daha fazla kazanç elde etmesini sağlamaktadır.

reklam veren siteler google adsense

Google Adsense

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de en fazla tercih edilen reklam platformlarının başında Google Adsense yer almaktadır. Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi tercih edilen Google’a ait olan reklam platformu Adsense, yasalar çerçevesinde uygun olan bütün web sitelerine reklam yapabilme imkanı sunmaktadır. Yalnız legal olan bütün sitelere reklam verme imkanının sunulmadığını söyleyebiliriz. Adsense bu evrede çok sıkı bir reklam politikasına sahiptir ve reklamları profesyonel şekilde sunmaya özen gösterir. Adsense, blog yazarlarının en fazla başvuru yaptığı platformlar arasında yer alır. Adsense üzerinden yapılmakta olan ödemeler banka transferi yöntemiyle yerine getiriliyor. Servisten reklam alınacağı sırada farklı birçok reklam modelinin yer aldığını görebilirsiniz.

reklam veren siteler pmob

PMob

Bu reklam platformu sadece ülkemizde kullanılmakta olan bir reklam platformu olarak geçiyor. Platformun bünyesinde 6 tane farklı sabit reklam verebilme sistemi yer almaktadır. Ağırlıklı olarak mobil kullanıcısı bulunan bir platformdur. Bu yüzden mobil ağırlıklı kullanıcı alan web siteleri için son derece uygun bir platformdur. Sistemden ödeme alınacağı sırada ise bu ödemeler banka hesabına yapılmaktadır.

reklam veren siteler popads

PopAds

Popup reklam modelleri noktasında PopAds zirve olarak görülmektedir. Dünya genelinde birçok ülkede Popup denildiği zaman akla ilk gelen platform olduğunu da görebiliyoruz. Bu noktada Popup’un kısaca web sitenize girmekte olan bir kullanıcının bağımsız şekilde başka bir sayfaya otomatik olarak yönlendirilmesi anlamına geldiğini söyleyebiliriz. Yalnız web sitesi sahiplerinin bu reklam modelinin kullanıcıların sevmediği bir reklam olduğunu bilmesi gerekmektedir. Servis ödemelerini gerçekleştirdiği sırada Paypal üzerinden ödemelerini gerçekleştirmektedir. Fakat ülkemizde Paypal kapandığı için ödemeler Payoneer üzerinden gerçekleştirilmektedir.

admatic

Admatic

Ülkemizde en uzun süredir kullanılmakta olan reklam platformlarına baktığımız zaman Admatic bu noktada ön sıralarda yer almakta olan reklam platformlarının arasında yer almayı başarıyor. Programın köklü bir geçmişi olması güvenilirliğini de artırmaktadır. Ülkemizde büyük sitelerde de tercih edilen bir platform olarak karşınıza çıkar. Platformun özellikle farklı reklam modellerini bir arada sunması tercih edilmesini sağlamaktadır. Servise giriş yapmak isteyen kişilerin ise yüksek hitlere sahip olan bir web sitesinin bulunması avantaj sağlamaktadır. Ülkemizde verilmekte olan interstitial reklam modelinin öncüsü olduğunu söyleyebiliriz. Bu tarz bir reklam arayışında olan kişilerin Admatic platformunu kullanması gerekir. Platformda ödemeler ise aylık olacak şekilde yerine getirilmektedir.

ligatus

Ligatus

Reklam veren platformlar arasında yer almakta olan Ligatus Almanya merkezli olarak kurulmuştur. Ülkemizde ise son zamanlarda blog kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanılan programlardan birisi olma özelliğini taşıyor. Ligatus ödemelerini yaptığı sırada tıklama başına olacak şekilde ödemelerini yerine getirmektedir. Ligatus’un en fazla kullanılmakta olduğu platformlara baktığımız zaman haber siteleri tarafından sıklıkla tercih edilmekte olduğu görülüyor. Sitenin tık başına vermiş olduğu ücretler değişim gösteriyor olsa da ağırlıklı olarak 8 ile 15 kuruş arasında ücretler vermektedir. Platformda bir güvenilirlik problemi yaşanmamaktadır. Yalnız kayıt noktasında web sitesinin hitinin yüksek olması isteniyor.

popmyads

PopMyAds

Popup reklam modeliyle web sitelerinize reklam almak istediğiniz zaman tercih edebileceğiniz ve PopAds’in güzel bir alternatifi olan PopMyAds ön plana çıkan platformlardan birisidir. Yalnız bu noktada web sitesine giren ziyaretçilerin popup reklamlardan nefret ettiğini tekrarlamak gerekiyor. Bu yüzden reklam tercihlerinizi gösterim bazlı veya tıklama bazlı olarak veren platformlardan yana yapma yoluna gidebilirsiniz. Platform ödemelerini yaptığı sırada normalde Paypal üzerinden ödemelerini yapıyordu. Paypal’ın kapatılmasından sonra ise ödemelerini Payza üzerinden gerçekleştirmeye başlamıştır.

reklamstore

ReklamStore

Ülkemizde kullanılmakta olan en eski reklam servislerinden birisi ise ReklamStore’dur. Fakat platform son zamanlarda yapmış olduğu ödemelerde ilgi çekiciliğini kaybetmiştir. Çünkü reklam yayımlayanları memnun edecek düzeyde bir reklam yayını yapmıyor. Platformda kullanıcılara reklam seçenekleri sunulduğu sırada mobil ve video olarak reklam verebilme seçenekleri de sunulmaktadır. Sitenin tık başına vermiş olduğu ücret ise ortalama olarak 7 ile 12 kuruş seviyesinde değişim gösterebilmektedir. Platformdan gelen ödemeler aylık olacak şekilde banka hesabınıza yansıtılmaktadır.

wordego

Wordego

Her ne kadar adı diğer platformlara göre daha az biliniyor olsa da Wordego hem Türkçe hem de İngilizce hizmet vermekte olan bir reklam verme uygulamasıdır. Sistemde yer alan reklam modelleri gösterim ve tıklama başı şeklinde hazırlanmış olan reklam modelleridir. Wordego da ödemeler noktasında güvenilir bir platformdur ve ödemeleri aylık olacak şekilde yerine getirmektedir.

reklamport

ReklamPort

ReklamPort platformu ülkemize 2008 yılında giriş yapmış olan bir platformdur. Platformun günümüzde hala çok sık şekilde kullanıldığını görebiliyoruz. Günümüzde platform üzerinden Turkcell, Türk Hava Yolları, Bimeks ve Bein – Sports gibi tanınmış ve büyük markalar hizmet almaktadır. ReklamPort üzerinden reklamlarını yayımlayan bu markalar reklamlarını Almanca, Türkçe ve İngilizce olarak yayımlayabilmektedir. Yalnız sisteme yayımcı başvurusu yapacak olan sitelerin hitlerinin 10 binin üzerinde olması gerekir. Aksi takdirde bu başvurular yapılamayabilir.

maxad

MaxAD

MaxAD platformu da ülkemizde kurulmuş olan reklam veren siteler arasında yer almaktadır. Platformu tercih eden kişilerin özellikle video ve oyun siteleri olduğunu görebiliyoruz. Platform ek olarak Google Adsense sertifikasına da sahiptir. Genel anlamda ise yayıncılar için birbirinden farklı reklam modellerinin bir arada olduğunu görebiliyoruz. Platformun özellikle bir güvenilirlik sorunu yaşatmaması ayrıca ön plana çıkmasını sağlıyor. Yıllardır başarılı bir şekilde kullanılmakta olan platform özellikle 2012 yılından itibaren kullanıcılarına son derece başarılı bir müşteri hizmetleri desteği de vermektedir. Ödemeler sırasında da bir sorun yaşatmayan platformların başında yer alıyor.

reklam9

Reklam9

Reklam9 platformu ilk olarak 2013 yılında sektöre girişlerini gerçekleştirmiştir. Günümüzde ise en fazla kullanılmakta olan reklam platformları arasında yer alıyor. Bu noktada gösterim ve tıklama bazlı olarak reklam vermekte olduğunu görebiliyoruz. Web site sahiplerinin sistemde yer aldığı süre içerisinde kazanç elde etmesini sağlayan birbirinden farklı reklam modelleri bir arada yer almaktadır. Çok güvenilir bir platform olduğu gibi ödeme alt limiti de 20 TL’dir. Platform ödemeleri talebin oluşturulmasından 1 hafta sonra banka transferi yöntemiyle gerçekleştirmektedir.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ